Ik ben vandaag zo vrolijk

Ik ben zo vrolijk!!!!!!! Waarom? Omdat de lente eindelijk is begonnen in Nederland. Ik heb het eerste terrasje van het jaar gepakt. Heb zelfs al in mijn hangmat gehangen in de tuin. En ik hoef nog maar zestien nachtjes te slapen voordat ik weer naar Portugal ga! Mijn vrolijkheid heeft de keuze van de video’s van deze zondag bepaald. Stoelen aan de kant, tijd voor een dansje!

In deze filmpjes wordt de – tikkeltje ouderwetse – Charleston gedanst. Kennelijk is er een soort revival gaande, want er zijn ook filmpjes waarbij de charleston wordt gedanst in Moskou, New York en Jeruzalem. Wij vinden natuurlijk de Portugese het leukst, dus daarom hier Lissabon en Porto. Geen dansliefhebber? Geen zorgen. Op de achtergrond zie je mooiste plekjes van de steden.

Fijne zondag!!!