Cadeautips voor de feestdagen

Geen inspiratie voor de feestdagen? Als jij een cadeautje zoekt voor een liefhebber van Portugal helpen wij je op weg! En er is ook altijd een goede reden om jezelf eens te trakteren, toch? Je hoeft er de deur niet voor uit, want alles kun je online bestellen! Muito fácil…

Portugal in Poezië

Ruim dertig gedichten van Portugese dichters, vertaald naar het Nederlands en een schat aan nuttige informatie eromheen.

Portugese wijnglazen

Heel mooi bewerkt Portugees glaswerk. Om meteen te gebruiken!

Portugees glas

Frambozenwijnazijn

Iedereen kent de Portugese olijfolie Gallo. Dit bedrijf heeft nu ook een hele speciale wijnazijn, namelijk met frambozensmaak.

Gallo azijn

De onontkoombare afkomst van Eli D’Oliveira

Deze prachtige roman vertelt over de Portugese Joden in Nederland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en neemt je mee terug naar de tijd toen ze nog in Portugal woonden onder de Inquisitie.

Portugees in Playmobil

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met een Portugal passie. Of je neefje is dol op Cristiano Ronaldo. Met deze Portugese playmobil voetballer scoor je ongetwijfeld punten.

Playmobil voetballer

Leva-me aos fados, Ana Moura

Platenspelers zijn helemaal hip en daar wil je natuurlijk ook fado op kunnen afspelen. Dat kan met deze LP van Ana Moura. Haar nieuwe album is pas uitgekomen in Portugal, maar helaas nog niet beschikbaar in Nederland.

Antiga Barbearia de Bairro

Wie zijn baard of snor goed wil onderhouden, heeft daar goede producten voor nodig. Dit Portugese merk verkoopt geweldige, traditionele scheerzeep, messen, gels en scheerborstel. Ook in leuke cadeauverpakkingen natuurlijk! (let op: het moet vanuit Portugal verstuurd worden, dus kost een paar dagen…)

Nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan voor meer boekentips eens hier, voor DVD tips hier of voor cadeaus voor vrouwen hier. Happy shopping!