Arco da Calheta: December Update

Het is alweer december 2021 als we dit schrijven. Ongelofelijk waar de tijd blijft. Het leek ons leuk om weer een kleine ‘life update’ te schrijven. We zitten niet stil en toch ook weer wel. Na een drukke en volle zomer qua bezetting is het nu tijd om even een stapje terug te doen en weer een beetje meer rust te pakken voor de drukke Decembermaand zijn intrede weer doet.

Zo zijn we weer lekker een beetje in de tuin aan het werk. De avocadobomen op het land zijn weer op het punt gekomen dat ze geplukt kunnen worden. We hebben nog enkele laatste mango’s kunnen scoren die super sappig en zoet zijn dit jaar. De ochtend van dit schrijven al door mijn ‘overnight oats’ ontbijtje kunnen doen. Fruit uit eigen tuin smaakt zoveel lekkerder dan uit de supermarkt, we zijn er zo blij mee. Ook enkele appels en mandarijnen zijn bijna gereed voor de pluk en ergens in een hoekje bij de garage staat een ontzettend gelukkige papayaboom met alweer 4 papaya’s iedere ochtend naar ons te knipogen. Wat een geluk kun je halen uit zulke simpele dingen hier op het eiland.

December Update

Enkele weken geleden zijn we ook gestart met de plannen om een stalling te gaan maken voor de Harley. Nu staat hij weliswaar onder een afdakje, maar dat is niet echt gunstig met het oog op de vele jaren die nog gaan komen. Als het klaar is kunnen er 2 motoren in en ook blijft de BBQ er in. Een plek waar vele herinneringen zullen worden gecreëerd straks. Zie hier zelf wel een soort van ‘mancave’ ontstaan met later ook een klein koelkastje erin en een dartbord tegen de muur. Oorspronkelijk was dit idee bedoeld voor de grote garage, maar daar zijn de plannen voor een speciale ruimte in gekomen. Een plek waar je kunt mediteren, yoga beoefenen en of met een select clubje kunt gaan werken aan je bedrijfsstrategie of finetuning van je team. In ons volgende blog kunnen we daar meer over vertellen, deze week komen de laatste details aan bod en dan mogen we de foto’s maken. We zijn er erg trots op samen, weer een extra puntje afgewerkt om het project hier nog completer en veelzijdiger te maken.

December Update

Al met al genieten we met volle teugen van alles om ons heen. De leuke gasten, waaronder veel Tesselaars de laatste tijd en vrienden om ons heen. Tussendoor blijven we scherp op ons product Calheta Boutique Houses en daardoor nooit tijd om ons te vervelen. Het mooiste is dat we leven zonder te werken nu, en dat was nu juist precies de bedoeling.

Groetjes vanaf Madeira

Volg ons op Instagram & Facebook voor meer nieuws vanaf Madeira!