Gourmet Culinary Extravaganza

Het Conrad Algarve is een van de meest moderne 5-sterren hotels in de Algarve. Hier hebben ze een reeks nieuwe op maat gemaakte ervaringen ontworpen om een fris en uniek concept voor ontspanning aan hun gasten aan te bieden. Op het programma staan verschillende activiteiten/belevingen. Voor volgende maand staat het Gourmet Culinary Extravaganza op het programma, een niet te missen evenement voor liefhebbers van heerlijk eten. Al moet je er wel enigszins voor in je buidel tasten…

Conrad Algarve, in Quinta do Lago, zal van 29 tot 31 oktober de crème de la crème van internationale chef-koks (samen zijn ze goed voor 19 Michelin sterren) ontvangen tijdens een driedaags gastronomisch extravaganza. Food liefhebbers kunnen zich tijdens deze dagen tegoed doen aan heerlijke karakteristieke gerechten met als aanvulling daarop premium wijnen geselecteerd door tien van de beste Portugese Sommeliers, geleid door António Lopes, Conrad’s eigen hoofd sommelier. Een Gourmet Culinary Extravaganza zou natuurlijk niet compleet zijn zonder uitzonderlijke wijnen om het culinaire evenement van het jaar te verbeteren.

gourmet culinary extravaganza

Gastheer Chef-kok Heinz Beck (houder van 3 Michelin sterren) zal worden vergezeld door elite chef-koks uit de hele wereld tijdens deze 3-daagse viering van eten. Het begint op de 29ste met een 7-gangen diner klaargemaakt door vier Michelin chefs. De volgende dag heb je de keus uit een BBQ brunch met nadruk op de Libanese keuken of voor de avond een Underground Culinary Extravaganza inclusief live entertainment bereid door alle Michelin chefs. En op dag drie kun je je tegoed doen aan een Italiaanse lunch en/of natuurlijk het afsluitende 7-gangen diner. Alle gangen worden voorzien van speciaal uitgekozen wijnen. Voor een lunch betaal je €95 en voor een diner €195, het belooft een grote high cuisine gebeurtenis te worden.

Houd je wel van een beetje luxe en lekker eten/drinken? Check de verschillende mogelijkheden per dag (lunch of diner) hier!

Voor reserveringen kun je een mail sturen naar experiences.algarve@conradhotels.com of bel 00351-289 350 700.