In de media: Mangiare

Op deze zondag laat ik jullie geen video zien, zoals jullie gewend zijn, maar een podcast. De podcast van het Radio 1 programma “Mangiare” om precies te zijn, want daar was ik afgelopen vrijdagavond te gast. Daarin praatte ik mee over het onderwerp van de Portugese keuken. Kunnen jullie mijn stem ook eens horen ;-).

“Mangiare” is een tweewekelijks radioprogramma van de NTR over eten en koken. Momenteel zijn ze bezig met een landenreeks en al in de tweede aflevering stond Portugal centraal! Samen met twee andere gasten werd ik uitgenodigd om, onder het genot van een Portugees hapje en drankje, over onze gevoelens en ideeën bij de Portugese keuken te vertellen.

Voor iedereen die het gemist heeft:

Ben je nieuwsgierig geworden naar het toetje dat we aten? Je kan het zelf proberen, want ik gaf toevallig pas geleden het recept!

“Mangiare” wordt om de twee weken uitgezonden op vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. De presentatie is in handen van Petra Possel. Meer info vind je hier.