Ontdek Portugese wijnen bij wijnHALL

Als je ons al langer volgt heb je ons misschien al eens gehoord over wijnwinkel Saudade. Deze wijnwinkel in Woerden is gespecialiseerd in Portugese wijnen en heeft een enorm aanbod uit alle Portugese wijngebieden. Je kan er proeverijen doen of een workshop volgen, maar volgende maand staat ook een bijzonder evenement op het programma. Graag vertellen we je meer over WijnHALL!

WijnHALL is een samenwerking tussen wijnwinkel Saudade en De HALL, een restaurant en zalencomplex. Op zaterdag 23 september bieden zij je de mogelijkheid om kennis te maken met meer dan honderd wijnen, waarvan heel veel Portugese. Maar dat is niet alles. Je kan in verschillende workshops en presentaties luisteren naar de verhalen achter de wijnen. Zo komen verschillende Portugese wijnboeren praten over de wijnen die zij produceren en krijg je alles te horen over de Portugese druif Touriga Nacional.

Als je meer dan honderd wijnen kan proeven is het niet onverstandig ook iets te eten. Natuurlijk zijn er hapjes om de wijnen te vergezellen, maar lunchen of dineren is ook geen probleem! ‘s Avonds kan je zelfs een exclusief wijnmakersdiner bijwonen, waarbij het wel handig is van tevoren te reserveren. De kindjes meenemen naar WijnHALL kan ook gewoon, want er zijn speciale activiteiten voor de kleintjes. Kan je ondertussen misschien een dansje doen in de wijnCLUBB.
WijnHALL vindt plaats op 23 september in Woerden. Het is geopend van 12.00uur tot 23.00 uur en de entree is gratis. Voor alle informatie over WijnHALL kijk je op de website.