Over mij

Portugal: het land van gegrilde sardientjes, melancholische fado, de glorierijke ontdekkingsreizen, mooie zandstranden en portwijn. Daar moet je kennis mee maken! Ik heb een website vol geschreven voor je over dit heerlijke land. Vol met het beste, mooiste, lekkerste en meest verrassende van Portugal. Je vindt er tips voor restaurants, bezienswaardigheden, plekken om te slapen, natuur, feesten, festivals, recepten, muziek en nog veel meer. Ook vertel ik je hoe je de Portugese sfeer kunt opsnuiven in Nederland. Dit alles aangevuld met diverse gastblogs van andere Portugal-liefhebbers zorgt voor een fijn stukje Portugal in Nederland. Para Matar a Saudade!

Als je fado luistert zul je het woord saudade veelvuldig horen. Daar wordt vaak bezongen hoe men saudade voelt over van alles en nog wat: de stad Lissabon, de zee, de Taag, de muziek… Natuurlijk ben ik een beetje weemoedig en melancholisch over Portugal. Ik werd jaren geleden verliefd op Portugal (en een Portugees). De saudade brengt mij dan ook jaarlijks terug naar dit heerlijke land. Dan geniet ik van de mensen, de geuren, kleuren en smaken. Op deze website vertel ik (Marlou) je alles wat ik zie, proef en meemaak op mijn reizen. En voor je het weet heb ook jij Saudades de Portugal.

Wij

Wie ben ik

  • Getrouwd met Fernando
  • Gek op de Portugese keuken
  • Gaat in Portugal niet op pad zonder haar camera
  • Begint de dag met een bica (of twee)
  • Wordt door haar schoonmoeder “verplicht” mee te gaan chinezen in Portugal
  • Kreeg haar hond door hem uit een Portugese vuilniscontainer te redden
  • Is niet vies van een Portugees wijntje (of twee)
  • All time favoriete eten: Amêijoas ã Bulhão Pato
  • Dit mag je niet missen: een wijnproeverij in de Alentejo

Saudades de Portugal in de media

Je komt Saudades de Portugal niet alleen tegen op deze website, maar ook in de media. Zo kon je ons vinden in de Margriet Reisspecial van 2015/2016, in de Delicious van juni 2017 en in de VertekNL van maart 2018. En was ik gezellig te gast bij het programma Mangiare van Radio1.

Heb je Saudades de Portugal nodig voor jouw mediakanaal? Neem dan snel contact op!

Saudades de Portugal op social media

Veel meer zie je als je me volgt op Facebook, Twitter, Pinterest en/of Instagram!

Contact met Saudades de Portugal

Wil je contact opnemen? De advertentievoorwaarden & mogelijkheden en/of mijn mediakit opvragen? Of heb je vragen over een eventuele samenwerking?

Het e-mailadres is blog@saudadesdeportugal.nl

error: Alert: Content is protected !!