Portugal Foto’s

Reizen is iets dat de afgelopen twee jaar zomaar ineens niet meer zo vanzelfsprekend bleek… We moesten het (helemaal in het begin van de pandemie) vooral doen met mooie herinneringen aan eerder gemaakte reizen. Ik nam jullie toen al eens mee op virtuele reis door Portugal, maar het kan ook anders! Door je eigen reizen tastbaar te maken. Voor iedereen met saudades de Portugal.

Want wie kent dat niet, computers vol heerlijke vakantiefoto’s?! Waar vervolgens weinig tot niets mee gebeurt… Natuurlijk zijn de plannen er wel, maar je moet er wel even voor gaan zitten. Het is toch een enigszins tijdrovend klusje als je het goed wilt doen. Maar aangezien half Nederland op het moment in quarantaine lijkt te zitten, geen beter moment dan nu! Dus weet je van gekkigheid niet wat je met al die loze tijd thuis aan moet, duik je fotoarchief in en word creatief!

Portugal Foto's

Geloof me uiteindelijk is het echt de moeite waard. Of je nou gaat voor een mooi koffietafelboek, een favoriete vakantiefoto uitvergroot aan de muur of een soort familie jaarverslag. Of wat ik zelf ook altijd leuk vind, je eigen ansichtkaarten ontwerpen. Niets leuker dan echte post op de mat! En helemaal als het Portugal gerelateerd is. 🙂

Nou heb ik persoonlijk een foto archief van zo’n 75.000 Portugal foto’s waar ik af en toe van mezelf iets moois mee mag doen. Uiteraard worden die foto’s veelvuldig gedeeld op de website, maar soms wil ik bepaalde foto’s aan de muur zien hangen of vast kunnen pakken. En nou ik dit zo schrijf bedenk ik me dat ook mijn webshop nodig weer eens aangevuld moet worden, ik loop gruwelijk achter… En mijn volgende Portugal reis staat alweer voor de deur (jeuh!).

Laat me vooral weten wat voor leuks/moois je hebt gemaakt! We kunnen allemaal wel wat zonnige Portugal vibes gebruiken zo eind februari…