Tussen Lissabon en Porto

Ligt het aan mij of gaan er dit jaar ontzettend veel Nederlanders op roadtrip door Portugal? En dan vooral van Lissabon naar Porto, of andersom. Ik heb het al zoveel gehoord! Het lijkt wel of dat dit jaar de ultieme vakantie is. De video van deze zondag gaat dan ook daar over. Reis mee tussen Lissabon en Porto!

Reizen tussen Portugals steden Lissabon en Porto is een supergoed idee! Je hebt zoveel keus onderweg, dat je het precies kan maken naar je eigen smaak. Je kan het helemaal volstoppen met zon en strand, maar je ook storten in cultuur, gastronomie en zelfs natuur!

De Nederlandse Tobias maakte een toffe video van zijn zomervakantie in Portugal afgelopen juli. Hij reisde van Lissabon naar Porto via Sintra, Peniche, Tomar, Obidos, Coimbra, Agueda en Aveiro. Deze roadtrip draaide dus vooral om stad en cultuur. Het resultaat zie je hieronder.

Wil je ook op pad door Portugal? Stuur me gerust een mailtje met al je vragen. Ik kan je bijvoorbeeld suggesties doen voor plekken die het best bij jou passen!

Wil je meer mooie video’s zien uit en over Portugal? Je vindt ze allemaal hier