Zoektocht Nederlandstaligen in Portugal

Mijn oproep via mail en Social Media op zoek naar Nederlanders In Portugal die graag hun ervaringen hier wilden delen heeft nogal wat reacties opgeleverd. Ruim tien keer zoveel als gehoopt/verwacht zelfs… Maar wat een leuke en enthousiaste reacties van mede Portugal liefhebbers kreeg ik vanuit alle delen van het land, dank hiervoor! Aan mij vervolgens de schone taak om hieruit een keuze te maken. En dus ook mensen teleur te stellen, wat ik nog best even moeilijk vond. Maar ook die zure appel heb ik doorgebeten!

Vanaf volgende week donderdag kun je hier elke week nieuwe verhalen in de categorie Nederlanders in Portugal lezen. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als mij over de nieuwe aanwinsten. Ik heb geprobeerd een zo breed mogelijke selectie te maken, met leuke onderwerpen. Per 1 maart gaat ook de nieuwe categorie in het hoofdmenu live. Nu staat daar alleen nog de regio Lisboa, met ‘Lisa in Lissabon’ in, deze wordt dan aangevuld met de Algarve, Alentejo, Centro en Norte. Hieronder zijn de verschillende bijdrages dan makkelijk per regio terug te vinden.

Nogmaals bedankt voor alle leuke, lieve, enthousiaste en uiteenlopende reacties. Obrigada!