Deze Massada de Carne is een typisch Portugees pastagerecht. Op basis van betaalbare ingrediënten die iedereen vrij standaard in huis heeft. Daarnaast is het eenvoudig te bereiden en opgewarmd ook de volgende dag nog lekker. Qua ingrediënten kun je volop variëren, dus ideaal om eventuele restjes op te maken! Misschien doet het recept wat herfstig aan, maar die Nederlandse zomer lijkt vooralsnog ver te zoeken…
Wil je de vrijdagse recepten elke week in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wil je een recept printen? Klik dan simpelweg op de print knop boven het recept!













Lekker recept, maar waar gebruik je de groene paprika voor?
Ben ik die vergeten te noemen? Haha, ik pas het aan! 😬
Hartstikke bedankt voor je reactie.
Groetjes, Ingeborg
Hallo,
Ik maak regelmatig Hendrik van jouw recepten. Ik woon in Nederland.
Welke worst adviseer jij die je hier in Nederland kan kopen ipv chorizo?
Met vriendelijke groet, Ingeborg
Online is natuurlijk altijd een optie. Hier vind je een overzicht van verschillende webshops in Nederland. Tijdens de Spaans/Portugese weken bij de Lidl (deze week toevallig) kun je soms ook chouriço kopen, maar die zit niet altijd in het assortiment. Als laatste optie zou je Spaanse chorizo kunnen gebruiken, dat is niet helemaal hetzelfde, maar die is makkelijker verkrijgbaar… Uiteraard is weglaten ook altijd mogelijk! 😉 Gebruik dan bijvoorbeeld wat rauwe ham in stukjes.