Webshop (1000ste artikel)!!

Alle reden voor een feestje in casa Meireles! Na lang wikken en wegen heb ik dan eindelijk besloten om het maar gewoon te doen. Dus vanaf vandaag nieuw op de website, mijn eigen kleine webshop! Geen beter moment om hem te lanceren dan als 1000ste artikel op Saudades de Portugal. Dubbel feest, dat maakt het toch net allemaal wat specialer! Want persoonlijk vind ik zoveel artikelen best een mijlpaal. Wie had dat ooit gedacht… Ik in elk geval niet. Dus wij proosten er vanavond lekker op met een groen wijntje!

De afgelopen weken ben ik achter de schermen erg druk geweest met de voorbereidingen. Dat alles naast de normale werkzaamheden, waardoor er af en toe wat geschoven moest worden in mijn planning. Overigens was ik waarschijnlijk de enige die daar ook maar het kleinste beetje last van had… Ik ben gisteravond nog tot laat bezig geweest om alles op tijd af te krijgen, maar dit is niet helemaal gelukt. De restjes volgen binnenkort.

Wellicht heb je een tijdje terug op Facebook iets gelezen over het ultieme Pastel de Nata recept als duizendste artikel. Dat was in eerste instantie ook de bedoeling. Het viel echter niet op een vrijdag (en vrijdag is recepten dag), dus die heb ik nu ingepland voor mijn verjaardag in juni (een vrijdag en weer feest!). Dus niet getreurd, hij komt eraan! Tenminste… als het me lukt om ze net zo lekker te krijgen als in Portugal. Ik heb mijn twijfels…maar dan komt hij gewoon later een keer, beloofd!

Vanaf vandaag staat alles online en kan iedereen een kijkje nemen in mijn fotoalbum. Natuurlijk vol met heerlijke Portugal foto’s om bij weg te dromen, de privé-kiekjes heb ik achterwege gelaten. 😉 Dus ben je op zoek naar een leuk plaatje voor aan de muur, een origineel kaartje (misschien voor een mede portugal-liefhebber) of een speciaal tegeltje, wie weet vind je het hier! Het is maar een kleine greep uit mijn mediabibliotheek van ruim 30.000 Portugal foto’s. Waar er overigens elk jaar weer meer bijkomen… Dus de webshop zal ook af en toe aangevuld worden met nieuwe foto’s/producten. Maar dat is nog even toekomstmuziek voor nu. Maar zeker reden om af en toe eens een kijkje te nemen.

Voor speciale verzoeken kun je altijd contact met me opnemen via blog@saudadesdeportugal.nl. Wat bedoel ik hiermee?! Wil je bijvoorbeeld graag een kaartje of kalender speciaal voor jou ontworpen? Zie je een leuke ansichtkaart, maar wil jij hem graag dubbelzijdig in plaats van enkelzijdig of juist eentje met een specifieke (persoonlijke) tekst erop? Of juist een grote kaart als verrassing voor iemand? Een bepaalde foto (collage) op ander materiaal/formaat? Of een leuk tegeltje voor jezelf of iemand anders? Laat het me weten en ik kijk wat ik kan regelen!

Stiekem best spannend dit…