Saudades de Portugal Webshop

Deze maand precies een jaar geleden ging hij live, mijn eigen webshop! De afgelopen paar weken ben ik achter de schermen druk geweest met de nodige aanpassingen. Denk aan de layout, invulling, producten, etc. Het resultaat: de hele webshop door de wasstraat! En vandaag, op mijn verjaardag, gaat hij wederom live (onder de aandacht)!

Ik kreeg het afgelopen jaar namelijk regelmatig de opmerking “Oh, ik wist helemaal niet dat je een webshop had…”. Tja, dan heeft zo’n ding weinig zin, nietwaar?! Het enige puntje was, waar haal ik de tijd vandaan om hem aan te pakken? Dus dat heb ik maar tussen de bedrijven door gedaan. Steeds een beetje, stapje voor stapje. Want er moet ook gewerkt worden, een website gevuld worden met artikelen, en zo nog wel een aantal dingen. Druk, druk! Wat een werk… Iedere keer als ik dacht dat het opschoot, kwam er weer wat anders dat aangepakt/verandert moest worden. Oftewel: alles moest opnieuw…

Ik heb geprobeerd om (binnen mijn mogelijkheden) alles een stukje overzichtelijker te maken. Zo zijn de categorieën nu gelijk duidelijk en kun je per categorie door de foto’s bladeren. Ook heb ik de webshop gekoppeld aan de Saudades de Portugal Facebook pagina, zodat je vanuit het winkelgedeelte daar makkelijk door kunt klikken. Heb je de afgelopen weken een bezoek gebracht aan de webshop dan waren de veranderingen hier en daar al zichtbaar.

Saudades de Portugal Webshop

Op deze manier kan iedereen een kijkje nemen in mijn fotoalbum. Natuurlijk vol met heerlijke Portugal foto’s om bij weg te dromen! Dus ben je op zoek naar een mooie foto voor aan de muur, een origineel kaartje (misschien voor een mede portugal-liefhebber), een hippe placemat of een speciaal tegeltje, wie weet vind je het hier! Ook leuk om cadeau te geven. 😉

Het is maar een kleine greep uit mijn mediabibliotheek van ruim 50.000 Portugal foto’s. Waar er overigens elk jaar meer bijkomen… Dus de webshop zal ook af en toe aangevuld worden met nieuwe foto’s/producten. Zeker een extra reden om regelmatig eens een kijkje te nemen! Je kunt nu ook een beoordeling achter laten als je iets besteld hebt. Zo help je andere mensen weer bij hun bestelling!

Saudades de Portugal Webshop

Voor speciale verzoeken kun je altijd contact met me opnemen via blog@saudadesdeportugal.nl. Wat bedoel ik hiermee?! Wil je bijvoorbeeld graag een kaartje of kalender speciaal voor jou ontworpen? Zie je een leuke ansichtkaart, maar wil jij hem graag als dubbele kaart in plaats van enkelzijdig of juist eentje met een specifieke (persoonlijke) tekst erop? Of juist een grote kaart als verrassing voor iemand? Een bepaalde foto (of collage) op ander materiaal/formaat? Of een leuk tegeltje voor jezelf of iemand anders? Laat het me weten en ik kijk wat ik kan regelen!

Natuurlijk zijn er nog volop punten van/voor verbetering, maar ik ben afhankelijk van een aantal zaken waar ik helaas geen invloed op heb. Graag voeg ik ooit nog de mogelijkheid toe om de foto’s eerst groter te bekijken voor ze in je winkelmand belanden. Ik zal je het technische deel besparen, maar dit is iets dat (helaas) bij een derde partij ligt. Geduld!

Om mijn verjaardag en de nieuwe webshop te vieren geef ik vijf proef-setjes (het uiteindelijke resultaat is nog veel mooier!) van negen gemengde ansichtkaarten en een set calçada placemats weg! Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Kijk dan op mijn Facebook pagina wat je ervoor moet doen! En wie weet ben jij één van de gelukkigen die een setje ontvangen! Ik maak volgende week, ook via Facebook, de winnaars bekend die een setje toegestuurd krijgen.

Neem hier een kijkje in mijn webshop!

Saudades de Portugal Webshop

En dan trekken wij vanavond fijn een fles Portugese wijn open. Om te vieren dat de webshop (ein-de-lijk!) af is en natuurlijk om te proosten op mijn verjaardag. Ik zeg: welverdiend!

Saúde!