Gastbloggers Gezocht

Daar is hij weer! Ik ben wederom op zoek naar gastbloggers. Alleen is de oproep dit jaar iets anders dan voorgaande jaren… Dit maal ben ik namelijk niet zo zeer op zoek naar Nederlanders in Portugal, maar misschien wel meer naar Portugezen in Nederland of België. Het idee is namelijk gastblogger in een bepaalde categorie. Denk daarbij aan een maandelijkse column in de categorie “taal”, “muziek”, “literatuur” of “‘geschiedenis”.

De bedoeling is een stukje tekst inclusief één of meerdere foto’s. Alle credits (incl. foto’s) zijn natuurlijk voor de schrijver van het artikel. We maken een overeenkomst tot het einde van het jaar, dus in december 2021 gaat dan in principe het laatste stukje online. Het zou gaan om schrijven op vrijwillige basis, aangezien ik de website zelf ook maar als hobby doe. Ik kan er dus helaas geen betaling tegenover zetten. Maar je zou het wel kunnen zien en gebruiken als een manier om je eigen website/bedrijf onder de aandacht te brengen (naamsbekendheid) of gewoon als een manier om je liefde cq. passie voor dit land/het onderwerp te delen.

Saudades de Portugal heeft maandelijks een bereik van tussen de 32.000 en 39.000 bezoekers. Plus uiteraard de social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Pinterest waarop de artikelen ook gedeeld worden. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken of ken je iemand die hier uitermate geschikt voor is?! Laat het me weten op blog@saudadesdeportugal.nl.

Ik heb op dit moment verschillende plekjes vrij. En ben naast bovenstaande categorieën ook op zoek naar schrijvers voor Lissabon, Porto en de Azoren om elke maand deze plekken te ‘promoten’. Denk bijvoorbeeld aan leuke tips (restaurants, winkeltjes, etc.), nieuwe initiatieven of activiteiten en/of achterliggende informatie. Dus echt met de focus op de stad/eilanden.

Ik hoop dat we op deze manier samen weer een stukje Portugal kunnen delen met de rest van de wereld! Reageren kan tot eind december. Hierna laat ik eenieder die heeft gereageerd uiteraard persoonlijk wat weten!