Gastbloggers Gezocht!

Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten de oproep weer te plaatsen dit jaar. Ik ben dus wederom op zoek naar Nederlandstalige gastbloggers. Waar ben ik precies naar op zoek? Het idee is gastblogger in een bepaalde categorie. Denk daarbij aan een maandelijkse column in de categorie “taal“, “muziek“, “literatuur” of “geschiedenis“. Maar heb je een leuk idee dat niet direct in een categorie valt? Gooi het op de mail en wie weet!

De bedoeling is een stukje tekst inclusief één of meerdere foto’s. Alle credits (incl. foto’s) zijn natuurlijk voor de schrijver van het artikel. We maken een overeenkomst tot het einde van het jaar, dus in december 2022 gaat dan in principe het laatste stukje online. Het zou gaan om schrijven op vrijwillige basis, aangezien ik de website zelf ook maar als hobby doe. Ik kan er dus helaas geen betaling tegenover zetten. Maar je zou het wel kunnen zien en gebruiken als een manier om je eigen website/bedrijf onder de aandacht te brengen (naamsbekendheid) of gewoon als een manier om je liefde cq. passie voor dit land/schrijven te delen.

Saudades de Portugal heeft maandelijks een bereik van tussen de 32.000 en 39.000 bezoekers. Plus uiteraard de social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Pinterest waarop de artikelen ook gedeeld worden. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken of ken je iemand die hier uitermate geschikt voor is?! Laat het me weten op blog@saudadesdeportugal.nl.

Ik heb op dit moment verschillende plekjes vrij. En ben naast bovenstaande categorieën ook op zoek naar schrijvers voor/in Lissabon, Porto en de Azoren om elke maand deze plekken te ‘promoten’. Denk bijvoorbeeld aan leuke tips (restaurants, winkeltjes, etc.), nieuwe initiatieven of activiteiten en/of achterliggende informatie. Dus echt met de focus op de stad/eilanden.

Ik hoop dat we op deze manier samen weer een stukje Portugal kunnen delen met de rest van de wereld! Reageren kan in eerste instantie tot halverwege december, aangezien je al van start gaat in januari. Ik laat eenieder die heeft gereageerd uiteraard persoonlijk wat weten!