Ik ga verhuizen/ben verhuisd!

Het leukst zou het natuurlijk zijn als dit berichtje vertelde dat we terug naar Portugal zouden verhuizen. Maar helaas… Ik ga alleen maar deze website verhuizen. En voor het geval ik daar helemaal niet goed in ben, even een kleine waarschuwing ;-).

Wat verandert er? Twee dingen. Het uiterlijk van de website en het e-mailadres. Dat zal je zien zodra het zo ver is.

Wat verandert er niet? We blijven gewoon saudadesdeportugal.nl heten en ook de berichten veranderen niet. Ik heb op de huidige locatie simpelweg geen ruimte meer voor alles wat ik wil laten zien en lezen.

Voor wie me volgt via de WordPress Reader: dit zal niet meer werken. Maar je kunt me gewoon blijven volgen door je te abonneren op de website per e-mail. Of kies één van de social media om op de hoogte te blijven.

Ik hoop dat de verhuizing zonder kleerscheuren zal verlopen. Mochten we echter ineens uit de lucht zijn dan weet je dat ik het niet goed heb aangepakt… 😉

P.S. For the English speaking followers on WordPress Reader: soon our articles will not be available there anymore. Please follow me through an e-mail subscription or one of the social media channels!