Artistiek Overnachten in Lissabon

Wij houden van goedkoop logeren in Lissabon. Maar een beetje leuke sfeer is ook niet weg natuurlijk. Gelukkig is Lissabon de stad van de mooiste hostels van de wereld. Ieder jaar opnieuw worden er prijzen gewonnen bij de zogenaamde hoscars (prijzen die de website Hostelworld uitreikt). Vandaag wil ik je een hostel laten zien wat al een aantal jaar zeer populair is en hoog in ons favorietenlijstje staat.

We hebben het over hostel Living Lounge, vorig jaar nog in de top vijf van beste middelgrote hostels ter wereld. Waarom vinden wij het hier zo leuk? Omdat er een samenwerking bestaat met lokale kunstenaars om de ruimten helemaal geweldig in te richten. Met de hulp van vrienden, lokale kunstenaars, DJ’s en ontwerpers is van de Living Lounge een mooie plek gemaakt, waar reizen en kunst samenkomen.

Elke kamer is individueel ontworpen om aspecten van de rijke cultuur van Lissabon te weerspiegelen. Zo vind je een stukje diversiteit en geschiedenis in elke kamer. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ruim, mooi aangekleed en voorzien van alle faciliteiten die de reiziger nodig heeft.

Het hostel beschikt over 23 kamers. Je hebt de keus tussen alleen slapen, samen op een kamer of op een slaapzaal (deze hebben ze in verschillende groottes). Chillen kan op het dakterras met prachtig uitzicht, oh zo mooi! Ook de locatie van dit hostel is geweldig, want het ligt op loopafstand van veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Lissabon.

Staat er een tripje naar Lissabon op de planning? Misschien is dit hostel dan een geschikte locatie om te overnachten. Het geeft je verblijf in deze geweldige stad net even iets extra’s. Dit hostel volgeboekt? Je kunt ook het zusterhostel Lisbon Lounge proberen.

Meer informatie over het boeken van overnachtingen in Lissabon nodig? Kijk dan hier voor algemene tips die je helpen bij het boeken van jouw perfecte accommodatie.