Eentje voor de mede liefhebbers van schaal- en schelpdieren: gevulde krab op Portugese wijze! Als je voor het eerst krab klaarmaakt, maak je dan vooral niet druk om de inhoud van het lijfje. Het oogt niet bepaald appetijtelijk, maar is oh zo lekker als je eenmaal weet wat je ermee moet. Dit recept helpt je aan een heerlijke simpele maaltijd, lekker met een paar torradas erbij!

Wij eten dit standaard als we in Portugal zijn en soms ook gewoon in Nederland aangezien we hier een goede vismarkt hebben waar we verse sapateira’s kunnen kopen. Als ik heel veel geluk heb eten we naast deze krab ook een keer santola! Die vind ik persoonlijk nog lekkerder, maar dat is mijn schoonmoeder niet met me eens. 😉
Wil je de vrijdagse recepten elke week in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wil je een recept printen? Klik dan simpelweg op de print knop boven het recept!













❤😘👍oooh, Echt!! Heerlijk, ziet er geweldig smakelijk uit…
Ga t ook proberen!!