Uitslag fotoboek actie!

Heb je gezien dat we vorige week een Portugal fotoboek beloofden weg te geven? Vandaag laten we een aantal van de prachtige foto’s van Portugal zien die we opgestuurd kregen. En natuurlijk maken we de winnaar van het boekje bekend! Ontzettend leuk om al die mooie foto’s van Portugal te ontvangen. Fijn te zien dat mensen onze passie voor dat land delen en zulke mooie plekjes weten te vinden. De inzendingen hebben ons zelfs op nieuwe ideeën gebracht, voor die enorme bucketlist die we toch al hadden ;-). Dank daarvoor!

Dit zijn onze vijf favoriete foto’s:

Met als eerste natuurlijk de winnaar van ons fotoboek! Lisette, stuur je ons een privé berichtje of e-mail met je adres gegevens? Dan sturen we je het fotoboek zo spoedig mogelijk toe! De overige foto’s staan in willekeurige volgorde.

Foto: Lisette Dinis dos Santos

Een heerlijk zomers plaatje, geschoten in Santa Cruz (Torres Vedras). Dit soort rotspartijen zijn typerend voor Portugal. Je vindt ze in alle soorten en maten. Alle kleuren in de foto kloppen, al is de horizon wel iets scheef… 😉

Foto: Stijn Bijen

Een fijn doorkijkje, waarvan je er in Portugal vele tegenkomt. Deze is gemaakt in Castelo de Vide.

Foto: Toine Lenssen

Niet helemaal scherp, maar hij staat er toch tussen door het leuke standpunt. Het geeft gelijk een geheel ander beeld.

Foto: Mirjam Horsten

Ook dit is weer een typisch plaatje wat je op meerdere plekken in Portugal tegen zou kunnen komen. Desbetreffende motorfiets vind in Aljezur, Algarve.

Foto: Nardie Lahaije

Een prachtig voorbeeld van de vele azulejos die Portugal rijk is! De foto is gemaakt in Porto en dit tegelplateau vind je op de  do Porto.