Winnaars Kaartjes Fábia Rebordão

Heb jij afgelopen dagen meegedaan aan de winactie voor die felbegeerde concertkaartjes van Fábia Rebordão ? Zoals beloofd maak ik vandaag de winnaars van die concertkaartjes bekend. Saudades de Portugal mocht kaartjes weggeven voor alle vijf de concerten van deze fadista in Nederland. Twee kaartjes per concert zelfs, om precies te zijn.

Uit alle enthousiaste reacties mocht/moest ik dus een keuze maken… Uiteindelijk is dit na enig wikken en wegen gelukt. De gelukkig winnaars die naar het concert van hun keuze mogen zijn: Malou Vinagre de Freitas, Jet Ellens, Marjo Klijn, Christina Sietsma en Anja Dirrix. Jullie ontvangen later vandaag (uiterlijk morgen) een mailtje van me met meer informatie! Zet de data maar vast in jullie agenda.

Grappig waren ook de reacties op Facebook. Duidelijk niet iedereen was gecharmeerd van deze vorm van fado. Het is maar goed dat smaken verschillen. Fado moet je raken. Alle andere deelnemers aan de wedstrijd: bedankt voor jullie ontzettend leuke mailtjes! Fijn te zien dat er zoveel mensen zijn met eenzelfde passie voor Portugal. Blijf de site volgen, want er komen nog wel eens meer leuke winacties voorbij!