Winnaar kaartjes Raquel Tavares

Heb jij afgelopen week meegedaan aan de winactie voor die felbegeerde concertkaartjes van Raquel Tavares? Vandaag laat ik weten wie ze gewonnen heeft. Maar helaas is er ook minder goed nieuws…

Saudades de Portugal mocht kaartjes weggeven voor twee concerten van fadista Raquel Tavares. Twee kaartjes voor Korzo in Den Haag en twee kaartjes voor de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Gisteren kwam echter het trieste nieuws dat de North Sea Jazz Club failliet is en per direct de deuren heeft gesloten. Dat betekent dat ik helaas daar ook geen kaarten meer voor kan weggeven, want er zal daar dus geen concert meer plaatsvinden. Sorry voor de dode mus… Wat dat betekent voor de mensen die al kaartjes kochten voor Raquel Tavares is mij niet bekend.

Wel maak ik de winnaar van de twee kaartjes voor Korzo in Den Haag bekend. Gefeliciteerd Monique Holleman! Parabéns en heb een heerlijke middag op 26 februari.

Alle andere deelnemers aan de wedstrijd: bedankt voor jullie leuke e-mails. Fijn te zien dat er zoveel mensen zijn met eenzelfde passie voor Portugal. Blijf de site volgen, want er komen nog wel eens meer leuke winacties voorbij!