Alweer het laatste kastanje recept van deze maand. Na een vegetarisch, een vis en een zoet gerecht, nu eentje met vlees. We gebruiken varkenshaas, dus ideaal voor als je de komende kerstmaand eens wat anders wilt maken. Het lijkt een stuk moeilijker dan het is, de oven doet het meeste werk. Ik hoop dat we een beetje een idee hebben gegeven van de veelzijdigheid van de kastanje. Zo niet, volgend jaar november volgen er meer lekkere recepten!
Note vooraf: dit is afhankelijk van het recept waarvoor je de kastanjes gaat gebruiken. Blanke kastanjes, zonder vliesje, gebruik je meestal voor zoete (na)gerechten en soepen waarin de kastanje het hoofdingrediënt is. Voor de meeste hartige gerechten hoef je dit vliesje niet te verwijderen, het is gewoon eetbaar.
Wil je de vrijdagse recepten elke week in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wil je een recept printen? Klik dan simpelweg op de print knop boven het recept!
Lijkt mij heerlijk! Bedankt.