Feliz ano novo!!

Gelukkig nieuwjaar!! We zijn blij dat jullie ons het afgelopen jaar hebben weten te vinden en met plezier onze verhalen hebben gelezen. Nu volgt een nieuw jaar. Een nieuw jaar vol uitdagingen en ontdekkingen. Een nieuw jaar vol veranderingen en nieuwe paden. Een nieuw jaar vol leuke plannen en avonturen! Een jaar waarin jullie hopelijk met net zoveel plezier mijn verhalen zullen volgen.

Zoals je hebt kunnen lezen is Willeke met Saudades de Portugal gestopt. Willeke was de schrijfster, de geschiedenisfreak en de muziekkenner. Daar kan ik helaas niks aan doen. En nou weten twee natuurlijk altijd meer dan één, maar ik ga het komende jaar volop mijn best doen om Saudades de Portugal te blijven vullen met leuke verhalen over/uit dit geweldige land.

De saudades zijn er niet minder om geworden. Ik blijf naar Portugal gaan om nieuwe plekjes te ontdekken, want ik heb bij lange na nog niet alles gezien (de lijst blijft alleen maar groeien). De recepten blijven gewoon vaste prik op vrijdag en ook zondag videodag blijft erin. Misschien dat er hier en daar wat kleine veranderingen voorbij komen, maar Saudades de Portugal blijft Saudades de Portugal.

Hopelijk genieten jullie ook het komende jaar met mij mee van al het moois dat Portugal te bieden heeft!

En voor leuke suggesties, ideeën, vragen en/of samenwerking mag je altijd contact opnemen!