Feliz ano novo!!

Feliz ano novo a todos!!!! Iedereen een goede jaarwisseling gehad? Wij wensen jullie in ieder geval een bijzonder gelukkig 2016! Ik ben blij dat jullie mij het afgelopen jaar hebben weten te vinden en dankbaar voor de support. En ik heb goede voornemens…!

Het begin van een nieuw jaar is altijd een moment van toekomstplannetjes maken. Ik werk momenteel keihard aan een vernieuwde site, omdat we uit onze voegen dreigen te barsten. Geen zorgen, het blijft gewoon het oude en vertrouwde saudadesdeportugal.nl, maar dan in een nieuw jasje.

Verder moeten we natuurlijk nieuwe reisjes naar Portugal plannen! Over een paar maanden hopen we het noorden van Portugal te bezoeken. We  moeten natuurlijk sowieso op bezoek bij de schoonfamilie in de Algarve! En zo hebben we nog wel wat ideetjes hier en daar…

Op mijn/onze reisjes hoop ik weer nieuwe dingen te ontdekken die ik met jullie kan delen en nieuw fotomateriaal vast te leggen om jullie lekker mee te maken. Hebben jullie suggesties of vragen voor me? Ik hoor ze heel graag!