Het is bijna weekend! Jezelf of iemand anders eens lekker verwennen met een zelfgemaakt toetje? Probeer dan eens Leite Creme. Een lekker Portugees nagerecht dat een beetje tussen crème brûlée en vla inhangt qua smaak en consistentie. Wel een stuk minder bewerkelijk dan Crème Brûlée, dus ook voor de beginnende kok goed te doen! Heerlijk om met je lepel door dat knapperige laagje te bikken, pure verwennerij als je het ons vraagt!
Wil je de vrijdagse recepten elke week in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wil je een recept printen? Klik dan simpelweg op de print knop boven het recept!














Het mengsel wordt niet dik, hoe lang je ook klopt.
En hoe lang het ook in de koelkast staat. Je kunt het dus gewoon weggooien.
dan heb je iets fout gedaan, bij mij al 2 keer gelukt, super lekker!
het portugese tweelingzusje van crema catalana