Winactie: Raquel Tavares!

Ken je Raquel Tavares al? De meeste van jullie hebben vast al eens van deze fadista gehoord. Leuk nieuws, want ze is volgende week in Nederland. Ze maakt een toer langs Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Den Haag. Daarvoor kan je kaartjes kopen, maar ook winnen! Ik mag twee kaartjes weggeven voor de North Sea Jazz Club in Amsterdam en twee kaartjes voor Korzo in Den Haag. Doe mee en win een heerlijk Portugees avondje uit!

Over Raquel Tavares

Raquel Tavares is een jonge fado zangeres uit Lissabon. Ze begon al met zingen toen ze nog maar vijf jaar oud was en nam deel aan fado wedstrijden vanaf haar twaalfde. Hierbij won ze vele prijzen. Toen ze zeventien was werd ze uitgenodigd om te komen zingen in de grote fadohuizen van Lissabon. Wie weet heb je haar daar ooit al eens gezien.

In 2006 verscheen haar debuutalbum “Raquel Tavares”, waar ze onder andere de Amália Rodrigues prijs mee in de wacht sleepte. Daarna bracht ze nog twee albums uit, waarvan de laatste “Raquel” vorig jaar verscheen. Dit album is tot op heden niet gelanceerd in Nederland, maar als je Spotify hebt kan je het daar beluisteren. Leuk als voorproefje voor het concert.

Win kaartjes voor een concert

Wil jij Raquel Tavares live zien? Stuur dan een mailtje naar blog@saudadesdeportugal.nl en vertel me waarom jij zin hebt in een avondje prachtige Portugese fado. Laat ook weten of je voorkeur hebt voor de kaartjes voor de North Sea Jazz club in Amsterdam (vrijdag 24 februari) of voor Korzo in Den Haag (zondag 26 februari). Reageren kan tot en met 21 februari. Op woensdag 22 februari maak ik de winnaar bekend!

Alle concerten op een rij

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kan nog kaartjes kopen voor één van deze concerten:

Woensdag 22 februari 2017 Vredenburg Cloud Nine, Utrecht
Donderdag 23 februari 2017 Jurriaanse zaal, Rotterdam
Vrijdag 24 februari 2017 North Sea Jazz club, Amsterdam
Zaterdag 25 februari 2017 De Oosterpoort, kleine zaal, Groningen
Zondag 26 februari 2017 Korzo, Den Haag