Vanaf het Dakterras: Adeus

De afgelopen vier jaar (waar blijft de tijd?!) schreven we met veel plezier maar liefst 46 blogs, inclusief deze laatste, voor Saudades de Portugal. Dit is ons laatste gastblog en we geven het stokje met veel plezier weer door aan een volgende gastblogger!

Het schrijven van deze blogs heeft ons elke maand gemotiveerd om op eigen wijze een inkijkje te geven in ons leven in Portugal. Soms ging het minder over Portugal zelf en ging het vooral over ons gevoel hier, en een andere keer ging het juist over dit mooie land en de dingen die ons zijn opgevallen. Dat we geen blogs meer schrijven houdt natuurlijk niet in dat we weggaan, we blijven op onze mooie stek in het oosten van de Algarve! Het komende jaar willen wij onze Creative Space O Tartufo nog steviger neerzetten als workspace, als therapy space en als plek waar je voor speciale gelegenheden kunt komen eten of waar je een toffe workshop boekt.

Theo rondt begin komend jaar zijn opleiding tot coach af en wil dolgraag aan de slag om mensen, die dit steuntje in de rug kunnen gebruiken, te bereiken. Ik wil me als kok en private chef verder ontwikkelen en mensen laten genieten van de vegetarische keuken.

Blijf ons dus vooral volgen via Instagram, Facebook en/of onze website! We willen Marlou natuurlijk bedanken voor het feit dat wij de afgelopen vier jaar voor haar website mochten schrijven! Wie weet tot ziens of schrijfs. 💚