Vanaf het Dakterras: Zomerupdate

Ons leven is enorm veranderd sinds we geen Bed & Breakfast meer draaien. We hebben in de periode waarin het covid technisch mogelijk was een flink aantal leuke workshops georganiseerd en veel enthousiaste mensen kunnen ontvangen. En omdat wij op verschillende manieren invulling willen geven aan de quinta en ons eigen werk hebben we inmiddels ook twee dagen per week Nicole, een psychotherapeute, die bij ons praktijk houdt en wij zien mogelijkheden om deze praktijkruimte uit te breiden.

We willen graag het netwerk van therapeuten die bij ons werken in de komende periode laten groeien. We merken uit de feedback die we ontvangen, van zowel therapeute als cliënten, dat de plek zich er perfect voor leent en dat cliënten het een verademing vinden om hier een behandeling te volgen in plaats van in een steriele witte ruimte. Het is aan ons om de komende tijd deze nieuwe doelgroep te bereiken in de Algarve. We zien het helemaal zitten als er in de toekomst een mooie praktijk ontstaat waar verschillende therapieën elkaar aanvullen en wie weet ook versterken! Dus, ben je iemand of ken je iemand die in de oost Algarve op een inspirerende plek een praktijkruimte kan gebruiken? Laat het ons dan gerust weten.

Ik werk nog steeds een aantal dagen per week met veel plezier in het leuke bakkerijtje waar ik eerder over heb geschreven en Theo is in de laatste maanden bezig geweest om een huis te vinden voor oud gasten van onze B&B. Ze willen dolgraag in deze omgeving een klein huis met een tuin kopen om zo vaker van de Algarve te komen genieten. En dat lijkt nu te zijn gelukt! Vlakbij ons staat het perfecte huis en als alles goed gaat en de koop rond komt gaat Theo ook nog wat taken rondom de verbouwing coördineren. Het is echt weer iets anders, maar dat was natuurlijk ook de bedoeling. Omdat wij hier al lang wonen en ook zelf een huis hebben, dat hebben verbouwd én we de taal machtig zijn, is hij een goede hulp in dit traject. Buiten dat vindt hij het ook nog eens enorm leuk om te doen! Dus wie weet kunnen we deze werkzaamheden ook uitbreiden in de toekomst.

Verder gebeurt er deze week ook weer iets nieuws, we ontvangen namelijk twee Nederlandse dames die vier dagen een werkruimte huren. Zij kunnen hun werkzaamheden remote uitvoeren en kwamen via vrienden bij ons terecht. Heel erg tof! En uiteraard gaan we ook een gezonde lunch aanbieden!

Zomerupdate

Naast al deze leuke nieuwe ontwikkelingen genieten we enorm van de zomer, we scooteren vaak even naar Fuseta voor een frisse duik in zee of spreken af met vrienden voor een wijntje op het strand. Het leven is zo gek nog niet hier in Portugal! 🙂

Volg Michelle & Theo via Instagram en Facebook!