Nederlandstaligen in Portugal

Voor een nieuwe categorie ben ik op zoek naar Nederlanders die in Portugal wonen en het leuk vinden 1 keer per maand over hun belevenissen te schrijven. Dat kan zijn omdat je er een B&B bent begonnen, je er woont als expat, je getrouwd bent met een Portugees, je er elke winter overwintert, etc. Leuke ideeën zijn altijd welkom!

Het idee is een stukje tekst inclusief een aantal foto’s. Alle credit (incl. foto’s) ligt natuurlijk bij de schrijver van het artikel. We maken minimaal een overeenkomst tot het einde van het jaar, maar het liefst per 12 maanden (12 bijdrages).

Het zou gaan om schrijven op vrijwillige basis, aangezien ik de blog/website zelf ook maar als hobby doe. Ik kan er dus helaas geen betaling tegenover zetten. Maar je zou het wel kunnen zien/gebruiken als een stukje gratis reclame voor je eigen website/bedrijf. Saudades de Portugal heeft maandelijks een bereik van tussen de 25.000 en 32.000 bezoekers. Plus de social media kanalen als Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Google+ waarop de artikelen ook gedeeld worden.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken of ken je iemand die hier geschikt voor is?! Laat het me weten op blog@saudadesdeportugal.nl

Ik hoop dat we op deze manier samen weer een stukje Portugal kunnen delen met de rest van de wereld!