Nederlandstaligen in Portugal

Voor deze categorie (die vorig jaar van start ging) ben ik op zoek naar Nederlanders die in Portugal wonen en het leuk vinden 1 keer per maand over hun belevenissen te schrijven. Dat kan zijn omdat je er een B&B bent begonnen, je er woont als expat, je getrouwd bent met een Portugees, je er elke winter overwintert, etc. Leuke ideeën zijn altijd welkom!

Het idee is een stukje tekst inclusief een aantal foto’s. Alle credit (incl. foto’s) ligt natuurlijk bij de schrijver van het artikel. We maken minimaal een overeenkomst tot het einde van het jaar, maar het liefst per 12 maanden (12 bijdrages). Het zou gaan om schrijven op vrijwillige basis, aangezien ik de website zelf ook maar als hobby doe. Ik kan er dus helaas geen betaling tegenover zetten. Maar je zou het wel kunnen zien/gebruiken als een stukje gratis reclame voor je eigen website/bedrijf of gewoon als een leuk iets voor de thuisblijvers (om je avonturen zo een beetje te volgen).

Saudades de Portugal heeft maandelijks een bereik van tussen de 30.000 en 37.000 bezoekers. Plus natuurlijk de social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Google+ waarop de artikelen ook gedeeld worden. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken of ken je iemand die hier uitermate geschikt voor is?! Laat het me weten op blog@saudadesdeportugal.nl.

Ik heb op dit moment twee plekjes vrij, elke tweede en elke vierde donderdag van de maand. Mocht je hier interesse in hebben, dan zou je in principe in februari van start gaan. Benieuwd naar wat het ongeveer inhoudt, neem dan hier een kijkje?

Ik hoop dat we op deze manier samen weer een stukje Portugal kunnen delen met de rest van de wereld!

Bedankt voor alle leuke reacties! Ik heb net (15-01) iedereen wat laten weten.