Portugese zomerhits 2017

Terwijl ik dit schrijf komt de regen met bakken uit de lucht. Ik ben alweer een dikke week terug uit Portugal en zit helemaal niet te wachten op grijze luchten en natte straten. Het beste wat ik kan doen is keihard al die zomerhits opzetten die de hééééééééle tijd en overal zijn te horen in Portugal. Heb je ook zin in een beetje Portugese summervibes?

Zeker als je Portugese radio luistert, bijvoorbeeld in de auto, is er vrij weinig variatie in de muziek. RFM, Radio Comercial, Cidade FM, ze draaien allemaal heel veel dezelfde plaatjes. Ed Sheeran hoor je ongeveer ieder kwartier. Net als Enrique Iglesias en Ricky Martin. En natuurlijk het liedje waarmee Portugal het songfestival won. Niet erg hoor, want zo heb je lekker veel muziek die je altijd weer doet terugdenken aan die fijne tijd in Portugal.

Mijn saudades ga ik te lijf met de volgende vijf zomerhits. Allemaal van Portugese bodem!