Porto verkozen tot Beste Bestemming 2017

Ken je de website European Best Destinations? Zij schrijven over de beste Europese reisbestemmingen in allerlei categorieën. Ieder jaar wordt door deze website de prestigieuze titel “Beste Europese Bestemming” verkozen en guess what? Dit jaar won het Portugese Porto!! Reden voor een feestje!

Het was niet de eerste keer dat Porto won. Ook in 2012 en 2014 ging deze stad er met de prijs vandoor. Reizigers uit 174 landen hebben gedurende drie weken hun stem uitgebracht, met dit als resultaat. Porto wordt geprezen om de geschiedenis, architectuur, cultuur, gastronomie en sfeer. De combinatie van het charmante stadscentrum, de rivier met prachtige bruggen en de heerlijke stranden om de hoek maken het een heel gevarieerde bestemming.

Zullen we nog maar eens laten zien waarom Porto zo leuk is? Komt ie:

Wil je meer lezen over Porto? Deze site heeft heel veel informatie. Lees bijvoorbeeld over de stadswandeling die ik maakte, of over een fietstocht door de stad. Ook zijn er speciale tips om je stedentrip naar Porto goedkoop te houden. Nog niet uitgelezen? In de categorie Porto vind je alles op een rij.