Vanaf het Dakterras: Hoogseizoen

Na de blogs van afgelopen maanden met wat meer introspectie, is nu de tijd van het hoogseizoen alweer aangebroken. In de winter hebben wij meer tijd en zijn wij vooral bezig met klusjes in-en-om de quinta en hebben wij veel tijd voor zogenaamde ‘langere’ gedachten. Tijd om de boel te overzien.

Nu het seizoen weer is begonnen en de gasten weer kunnen genieten van hun welverdiende vakanties, is dat totaal anders. Wij rennen weer rond met onze ontbijtjes en zijn vooral gefocust op onze gasten. Theo is een beetje ‘de minister van Buitenlandse’ praatjes en vergeet vaak al kletsend de tijd. Michelle is vroeg op pad naar de markt en verzint daar weer wat voor lekkere dingen we als extraatje bij het ontbijt kunnen verzorgen.

Omdat het seizoen van O Tartufo nu gestart is willen wij jullie dit keer een aantal foto’s laten zien van hoe ons B&B er dit jaar uitziet. Elk jaar is dat weer anders en hebben wij in de winter de boel weer een beetje omgetoverd. Het moet ook leuk en interessant blijven voor onze terugkerende gasten! Dit keer is onze bijdrage een fotoblog.

Vanaf het dakterras: Hoogseizoen

We hebben nog beschikbaarheid voor deze zomer en het najaar, dus wees welkom! Hou ons in de gaten op social media voor meer foto’s van ons dagelijks leven hier in het oosten van de Algarve.

Meer weten over onze B&B? Neem ook eens kijkje op Facebook of onze Instagram pagina!