Vier het Oktoberfest in de Algarve

Het ligt misschien niet voor de hand, een Duitse Biergarten bij een hotel in de Algarve, maar het is toch echt één van de horecagelegenheden van vijfsterren resort Vila Vita Parc. Je kunt hier terecht voor lekkere biertjes en andere Duitse lekkernijen, maar in oktober wordt het echt bijzonder. Dan vier je hier het Oktoberfest, in de zon!

Nu het nog hartje zomer is, wil je misschien nog niet denken aan oktober. Maar waarom niet een reisje boeken naar de Algarve en dan gelijk een dagje Oktoberfest vieren? Zeven dagen lang staat de Algarve in het teken van Duitse lekkernijen, live entertainment en veel, heel veel bier.

Traditionele Duitse gerechten zoals pretzels, varkensschenkel en apfelstrudel staan op de kaart. Personeel serveert Duits Erdinger bier in traditionele klederdracht. De bekende lange houten banken en tafels staan voor prachtig beschilderde muurschilderingen met scènes uit het Beierse leven en er staat zelfs een meiboom, of ‘maibaum’. Tijdens het Oktoberfest genieten gasten van live muziek van de Münchner Gaudiblosn band, speciaal voor het spektakel ingevlogen uit Duitsland. Duitsland in het klein.

Het Oktoberfest in Vila Vita Parc wordt gehouden van 29 september tot 5 oktober 2016. Je vindt het Vila Vita Parc in het plaatsje Porches, langs de N125. De tap is dagelijks geopend van 13:00 – 22:00u.

Saúde! Of beter: Prost!