Alweer het laatste kastanjerecept van deze maand. Na een taart, bacalhau gerecht en een met kastanjes gevulde kalkoen bakken we er vandaag koekjes mee! Ideaal voor als je eens wat anders wilt serveren bij de koffie. Ik hoop dat ik weer een beetje een idee heb gegeven van de veelzijdigheid van de kastanje. Nog steeds niet overtuigd? Volgend jaar november volgen er meer lekkere recepten!
Note vooraf: dit is afhankelijk van het recept waarvoor je de kastanjes gaat gebruiken. Blanke kastanjes, zonder vliesje, gebruik je meestal voor zoete (na)gerechten en soepen waarin de kastanje het hoofdingrediënt is. Voor de meeste hartige gerechten hoef je dit vliesje niet te verwijderen, het is gewoon eetbaar.
Wil je de vrijdagse recepten elke week in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wil je een recept printen? Klik dan simpelweg op de print knop boven het recept!


















Heerlijk! Zelf heb ik een chocolade-kastanjetaart gemaakt. Erg lekker, en je neemt een klein stukje, want anders krijg je het niet op!
Ook daar voor heb ik al eens een recept geplaatst! Je kunt er zoveel kanten mee op, met die kastanjes.