Vanaf het Dakterras: We Horen Erbij!

Na een aantal blogs over verandering en toekomst, nu weer een normale blog over ons dagelijkse leven hier in het zuiden van Portugal. Veel van onze vrienden hier hebben een scootertje of een motor en rijden daar heerlijk op rond, vooral in de zomer. Hoe heerlijk moet dat zijn tijdens de zomermaanden én het is ook nog eens zo gemakkelijk parkeren overal! Probeer je auto maar eens te parkeren in augustus in het vissersstadje Olhão… good luck!

Wij zagen al die scooters natuurlijk al een poosje om ons heen snorren en stoten elkaar vaak aan dat dit ook leuk zou zijn voor ons. Dus, zo gezegd zo gedaan. We hebben eerst een oude auto van ons verkocht en zijn daarna op zoek gegaan op de Portugese marktplaats. Lang heeft het niet geduurd, want een goede vriend zag al snel hét perfecte scootertje online te koop staan: een prachtige rode LML scooter. Nog nooit hadden we van dit merk gehoord, maar dat was alleen maar leuk. Er was wel een klein nadeel, de scooter stond in Sines, een stad helemaal aan de westkust ten zuiden van Lissabon. Maar dit werd al snel opgelost door diezelfde vriend en zo ben ik met Gust en zijn oude getrouwe grote Mazda bus op pad gegaan naar Sines. Na een proefrondje was het snel besloten en konden we onszelf eigenaar noemen van een heuse rode scooter!

Vanaf het Dakterras: We Horen Erbij!

Inmiddels hebben we samen al heel wat ritjes gemaakt en genieten we enorm van onze rode aanwinst! We horen er nu dus écht bij 😉

Volg Michelle & Theo via Instagram en Facebook!