Fado avond in Nederland

Heb je zin in Portugese sferen, maar geen tijd of geld voor een vakantie? Of wil je alvast in de stemming komen voor je aanstaande reis naar Portugal? Dan is misschien “The Fado Dining Experience” iets voor jou! In het Brabantse Valkenswaard kan je een avond genieten van Portugese fado in combinatie met een Portugees diner.

“The Fado Dining Experience” is een samenwerking tussen theater De Hofnar en restaurant Vida Pura, beide in Valkenswaard. Het restaurant verzorgt een Portugees viergangendiner, terwijl u geniet van de fado, die wordt verzorgd door drie musici uit Coimbra. João Farinha (zang), Luís Barroso (Portugese gitaar) en Luís Santos (klassieke gitaar) zijn verbonden aan het bekende fadohuis “Fado ao Centro” uit Coimbra. Vrijwel ieder jaar zijn zij ergens in Nederland te vinden voor een concert en nu dus in Valkenswaard.

Deze fado avond wordt gehouden op woensdag 12 april en start om 18.30 uur. Het zal tot ongeveer 23.00 uur duren. De kosten voor deze avond zijn € 76,-. Meer informatie vind je op de website van De Hofnar.