Het leukste feestje van Lissabon

Zal ik het doen of zal ik het niet doen? Zal ik op de valreep nog naar Lissabon vliegen om naar de Festas de Lisboa te gaan? Ik ben de besluiteloosheid zelve, maar als ik dit filmpje bekijk dan moet het bijna wel. Want zeg nou zelf, er is toch geen leuker feestje in Lissabon dan de Festas de Lisboa?

Andere jaren spitte ik altijd het programma voor jullie uit met alle hoogtepunten van dit enorme evenement. De hele maand juni gebeurt er van alles op het gebied van muziek, theater, cultuur en natuurlijk eten! Dit jaar maak ik mezelf er makkelijk vanaf door alleen het linkje naar het programma van tachtig pagina’s (!) te plaatsen.

Zoek in het programma naar de Arraiais Populares. Dan weet je waar je naartoe moet als je hetzelfde wilt meemaken als in dit filmpje: