Een Liefdesbrief aan Lissabon

Nog een paar weken, dan ga ik heerlijk weer een paar dagen naar Lissabon! Ik heb in Portugal soms een beetje last van stress, omdat ik nieuw materiaal voor de website wil verzamelen. Omdat alles precies goed op de foto moet. Omdat ik geen tijd kan verspillen met eten op plekken die ik vervolgens niet hier wil delen. Alles moet bruikbaar zijn en zorgvuldig worden vastgelegd. Pfff, vermoeiend, niet? Toen ik deze video tegenkwam kwam ik op een ander idee.

Misschien moet ik die dagen maar gewoon even alles vergeten. Alleen maar een beetje rondlopen en genieten van de geuren, kleuren en smaken van de stad. Me niet afvragen of het geschikt is voor publicatie, maar alleen maar doen waar ik zelf zin in heb. Het filmpje van vandaag is de perfecte herinnering aan dat Lissabon een gevoel is. Zelfs als je geen enkel monument bezoekt, niet in de rij staat voor pastéis de Belém en ook de gele tram overslaat, heb je een fantastische tijd in Lissabon.

Fijne zondag allemaal!!