Oktober = Algarve

Aanstaande zondag is het eindelijk weer zover, ons jaarlijkse uitje naar de Algarve. Een combinatie van familiebezoek en vakantie. Wederom is het een vreemd jaar qua planning, corona gooit nog steeds roet in het eten hier en daar, meer nog dan vorig jaar. Maar dan maar met een vrij lege planning op pad. Het is en blijft lekker Portugal en ik ben al lang blij dat we ‘gewoon’ kunnen. Plus een beetje nazomer zon kan nooit kwaad!

Waar ik voorgaande jaren nog wel eens alle artikelen voor die maand in het voren wilde schrijven (afzien!), heb ik dit jaar besloten om dat eens fijn niet te doen. Dus in plaats van drie artikelen per week verschijnen er de komende maand twee per week van mijn hand. De recepten op vrijdag en de filmpjes op zondag blijven er gewoon in en heb ik in het voren geschreven. Naast de verschillende gastblogs uiteraard. Meer dan voldoende, het is tenslotte vakantie (voor mij dan)!

Hopelijk betekent de enigszins lege planning niet dat ik zonder inspiratie terug kom in november…. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik weer allerlei leuks ontdek om na de vakantie te delen. Genoeg leuke ideeën in mijn hoofd overigens, maar niet alles loopt altijd zoals gewenst. #gowiththeflow We gaan in elk geval veel visjes eten, dat staat vast!

Wie weet lukt het dan volgend jaar, want de tickets voor de heenvlucht (geen FAO dit keer!) zijn intussen geboekt en we gooien het voor de verandering eens over een iets andere boeg. Volop tijd om te plannen en puzzelen dacht ik zo. Ik heb er nu al zin in…!

Houd mijn Instagram in de gaten voor foto’s (sneakpreviews) ter plaatse. 😉