Vanaf het Dakterras: Nieuwe Uitdaging

‘Ja!’ zeggen op nieuwe dingen die op je pad komen is al jaren ons devies, maar dat is best een uitdaging in deze onzekere tijden. De B&B ligt stil vanwege covid-19 en wanneer we weer van start kunnen is enorm onzeker en ook de manier waarop we kunnen starten is nog niet geheel duidelijk.

Dus toen Kevin, de eigenaar van het geweldige restaurant Chá Chá Chá in Olhão, me belde met de vraag of ik hen wil komen helpen in hun nieuwe bakkerij heb ik “ja” gezegd! Hoe en wat precies? Dat weet ik nog niet! Hoeveel uren zal ik daar gaan helpen? Ook nog geen idee! Maar, dat is in deze fase niet belangrijk. Het belangrijkste is dat je jezelf weer uitdaagt en iets nieuws durft aan te gaan. Je weet nooit waar het toe zal leiden. Ik bak voor mijzelf en voor de B&B al jaren af en toe lekkere bananenbroodjes en muffins, maar wie weet wat ik allemaal nog bij kan leren als ik bij dit bakkerijtje ga werken!

Om eerlijk te zijn vind ik dit best spannend. Maar ondanks alle vragen, kijk ik er enorm naar uit en ga ik maar weer eens in het diepe springen. Zo brengt deze onzekere tijd toch weer wat nieuws en positiefs.

De bakkerij, Santa Maria Madalena, zit in een schattig pandje om de hoek van het restaurant en verkoopt allerlei lekkernijen en brood en dit alles glutenvrij. Volgende week ga ik beginnen en mocht je in de buurt zijn kom dan eens een kijkje nemen!

Meer weten over onze B&B? Neem ook eens kijkje op Facebook of onze Instagram pagina!