Winactie: Concert Sara Paixão

Wat een geluk dat we in Nederland zo vaak live fado kunnen zien! En niet alleen bekende sterren als Cristina Branco of Ana Moura doen ons land regelmatig aan, maar ook nieuwe namen zijn welkom in onze theaters. Met heel veel genoegen geef ik deze week kaartjes weg voor een geweldig aanstormend talent, Sara Paixão! Lees snel verder hoe je de kaartjes voor haar concert kan winnen!

De jonge Sara Paixão uit Lissabon is gezegend met een schitterende stem vol weemoed, verdriet, verlangen en vreugde. Ze is al vaak te zien en horen in de fadohuizen van Alfama en de Bairro Alto, bijvoorbeeld in de Adega dos Fadistas of Adega Machado. Op vrijdag 21 oktober komt Sara naar Nederland voor een optreden bij Rasa in Utrecht. Ze wordt daarbij begeleid door twee geweldige fadogitaristen: Ricardo Martins op Portugese gitaar en Miguel Gonçalves op gitaar.

Win kaartjes!

Wil jij Sara Paixão live zien in Utrecht? Doe dan mee met de prijsvraag! Het enige wat je hoeft te doen is me je allerbeste Portugal tip te sturen. Misschien een bijzonder dorpje, je favoriete fadohuis, je lievelingsrestaurant, de  fijnste accommodatie, of het allermooiste uitzicht. Je mag het helemaal zelf verzinnen! Stuur je reactie per e-mail naar blog@saudadesdeportugal.nl en wie weet ga jij 21 oktober heerlijk fado luisteren! Je kan je tip insturen tot en met 14 oktober. Op 15 oktober maak ik de winnaar bekend!

Meer informatie over het concert bij Rasa lees je hier.