Winactie: Kookschrift

Aangezien we met zijn allen meer thuiszitten dan ooit, heb ik een leuke winactie bedacht. Want dat thuiszitten betekent ook meer tijd om te koken en te bakken. Iets waar we anders maar niet aan toe lijken te komen in ons drukke bestaan… Dus heb ik een kookschrift samengesteld met de meest populaire recepten uit de Portugese keuken op Saudades de Portugal.

Eerder deze week lichtte ik al een tipje van de sluier op op Social Media. Hopelijk heeft dit de interesse/nieuwsgierigheid gewekt! Want vandaag kun je dit kookschrift, met deze recepten erin winnen! Ik geef namelijk een exemplaar weg. Makkelijk om bij de hand te hebben, zonder dat je eerst op internet een recept op moet zoeken. Mede hierdoor heb ik gekozen voor een handzaam A5 formaat. 

Natuurlijk kunnen we momenteel geen mensen uitnodigen voor een etentje, maar dat betekent wel dat je mooi eerst kunt proefkoken! Tegen de tijd dat social distancing verleden tijd is, zet je zo een perfect gelukte maaltijd op tafel! Of verras je de visite met een schaal vol zelfgemaakte pastéis de nata!

Winactie: Kookschrift

Winnen

Wat moet je doen om dit kookschrift aan jouw verzameling kookboeken toe te kunnen voegen? Laat me in een mailtje weten welk recept je als eerste zou gaan koken (uiteraard verwacht ik een foto naderhand ?) uit het boekje. Mailen kan op blog@saudadesdeportugal.nl. Meedoen kan ook via social media, zie daarvoor het desbetreffende kanaal.

Reageren kan tot 12.00 uur op zaterdag 02 mei. Diezelfde zaterdag (02 mei) maak ik dan rond 18.00 uur de winnaar bekend op social media. Verder krijgt de winnaar uiteraard persoonlijk een mailtje van me wat betreft de verdere afhandeling. Duimen maar!

Hieronder vind je vast een voorproefje! Je kunt het boekje digitaal doorbladeren. Zelf ook een foto- of receptenboek samenstellen? Dat kan makkelijk via de Fotofabriek.