Boek: Teruggekeerd Verleden

Het vijfde boek van Ellen van Herk is alweer een tijdje uit en het staat hier dan ook naast de andere titels in de kast. Maar door een aantal onvoorziene omstandigheden kwam het er maar niet van om er wat over op papier te zetten, tot nu! Een tipje van de sluier over dit teruggekeerde verleden…

Na een mooie, maar nogal dramatisch geëindigde periode in Portugal te hebben doorgebracht, waarna het contact tussen Maja en haar zus Tamara is verbroken, is Maja teruggegaan naar Nederland. Hier kan ze haar draai echter niet vinden en blijft ze verlangen naar een terugkeer naar Portugal.

Boek: Teruggekeerd Verleden

Uiteindelijk koopt ze na 10 jaar een oud boerderijtje vlakbij Monsaraz in de Alentejo en hoopt zo opnieuw te beginnen. Hier ontmoet ze haar Portugese buurman Tomas die wat klussen voor haar doet en waar ze voorzichtig een relatie mee begint. Geheel onverwacht ontmoet ze echter Tamara…..

Wat is er 10 jaar geleden precies gebeurd en had Tamara er iets mee te maken? Maja en Tomas proberen te achterhalen hoe de vork in de steel zit, maar dat is nog best lastig. Zijn ze in staat om het verleden achter zich te laten en samen een mooie toekomst op te bouwen?

Boek: Teruggekeerd Verleden

Mocht je nog op vakantie gaan, dan is het een fijn vakantie boek dat heerlijk weg leest in het vliegtuig of bij het zwembad. Je vakantie er al opzitten? Dan doet hij het ook prima in je achtertuin in het nazomer zonnetje!

De schrijfster van deze boeken is Ellen van Herk. Ze kocht met haar man zelf een huis in de Algarve, dat nu centraal staat in haar romans. Benieuwd naar deze spannende nieuwe roman? “Teruggekeerd Verleden” koop je hier. Ook de overige titels zijn hier nog te koop.