Vanaf het Dakterras: The Waiting Game

En daar sta je dan, klaar voor de start, en niemand die ‘af!’ roept… We hebben al eerder in een blogje gesproken over onze nieuwe plannen voor 2021 en op dit moment zitten we in de voorbereidingsfase en dit duurt allemaal wat langer dan gehoopt. 😉 Door de lockdown, die nog steeds van kracht is in Portugal, mogen we nog weinig echt beginnen en wachten we dus af. ‘Creative Space O Tartufo‘ heeft inmiddels drie ingerichte werkplekken voor therapeuten en creatievelingen. We hebben leuke gesprekken gevoerd met een psychotherapeut, een reiki master, een relatie therapeut, een shiatsu masseur, een yoga docent en met een kunstschilder.

Stuk voor stuk interessante gesprekken en enthousiaste personen die graag een ruimte willen huren voor een dag of een dagdeel in de week. Veel therapeuten hebben cliënten uit de omgeving en hopen ook door samen op een plek therapie te bieden nog meer mensen te bereiken en te helpen. Dit is echt een idee dat ons hart sneller doet kloppen, hoe gaaf zou het zijn als we over een jaar een fijne plek hebben gecreëerd, waar je na je sessie nog even een huisgemaakte ijsthee drinkt in de schaduwrijke voortuin? Wij zien het zitten! We denken dat de mix van therapieën en creatieve uitspattingen echt kan werken in onze quinta en we kunnen dus eigenlijk niet wachten om de deuren te openen!

Voor nu is het nog onduidelijk wanneer we mogen beginnen, het lijkt erop dat er na Pasen wat versoepelingen aankomen. Dus, tot die tijd is het nog even een ‘waiting game’ en die tijd vullen we met klusjes in en rond het huis; de keuken is opnieuw geschilderd, afbladderende verf op deuren en kozijnen wordt verwijderd en we voorzien ze van een nieuwe laag verf, daarnaast knappen we oude, op de kop getikte, meubels op.

Waiting Game

En gelukkig is de zon is weer gaan schijnen en worden de dagen langer, dat helpt enorm om deze onzekere periode goed door te komen samen!

Volg Michelle & Theo via Instagram en/of Facebook!