Het weekend staat weer voor de deur! En omdat de weerman zegt dat het een onstuimig weekend wordt, klinkt een luie zondag op de bank of in bed heerlijk. Daar horen lekkere broodjes bij, dus vandaag van mij een recept voor pão com chouriço, oftewel brood met chouriço. Je kunt natuurlijk een broodje kopen en daar een plakje chouriço op doen… Maar dat is lang niet zo lekker als versgebakken broodjes met chouriço uit eigen oven!
Snijd de chouriço zoals je hem zelf het lekkerste vindt. Dus dikke of dunne plakjes, grote of kleine stukjes of gewoon een halve worst. Hetzelfde geldt voor de vorm van de broodjes. Wil je puntjes, dan maak je puntjes. Heb je liever bolletjes? Draai dan bolletjes. Het smaakt allemaal even lekker, geloof me. De vetten en smaken van de worst trekken heerlijk in je brood tijdens het bakken.
Wil je de vrijdagse recepten elke week in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wil je een recept printen? Klik dan simpelweg op de print knop boven het recept!














Wel lekker,maar……. voor de lijn ??? Dit is wat Maysa me hierover zei. Groetjes