Vanaf het Dakterras: Theo en Michelle

Wij zijn Theo en Michelle, een upbeat Nederlands stel dat elf jaar geleden op de bonnefooi uit Nederland is vertrokken. Zeven jaar geleden zijn wij neergestreken in het Portugese dorp Moncarapacho, in de Algarve. We doen onze boodschappen op de lokale markt en prikken graag een visje in een van de gezellige restaurantjes van het vissersdorpje Fuseta. Na een grondige verbouwing van ons huis in 2011 zijn wij begonnen met Bed and Breakfast O Tartufo. Het is een knus en sfeervol B&B, waar wij met veel verve voor onze gasten zorgen.

Wonen en leven in Portugal bevalt ons goed, het is een land met heel vriendelijke mensen en schitterende natuur. We trekken er zelf ook graag op uit om nieuwe plekjes te ontdekken, soms met de auto en soms te voet. We merken dat we onze draai hebben gevonden; we hebben fijne buren, lieve mensen waar we graag mee afspreken en ons bedrijf runnen we met plezier. We houden enorm van gezelligheid en hebben inmiddels ook hier vrienden weten te maken waar we graag mee eten, sporten of afspreken. In de winter is er meer tijd voor een goed boek bij de kachel of ellenlange kletsavonden met een glas wijn bij de hand. Het spreken van de Portugese taal gaat ook nog steeds vooruit, we kunnen ons inmiddels goed verstaanbaar maken, ook al is er nog genoeg ruimte voor verbetering.

Vanaf ons dakterras

2018 wordt het jaar van de nieuwe uitdaging. Het is weer tijd voor iets nieuws! Door het seizoensgebonden werk van de B&B hebben we al vaker bedacht om iets anders op te zetten voor de winters, maar dat is er tot nu toe nog nooit van gekomen. Tot nu dus. In 2018 starten we naast onze B&B een nieuw avontuur. Wil je graag weten wat dat is, blijf ons dan volgen!

En wie weet is het nog leuk om een paar losse feitjes over onszelf op te schrijven. Daar gaan we: we zijn 37 en 38 jaar oud, al bijna 15 jaar bij elkaar waarvan 5 jaar getrouwd, we hebben geen kinderen, we hebben allebei communicatie gestudeerd aan de Hogeschool Leiden, Theo heeft twee broers, Michelle heeft één zus, Michelle d’r lievelingskleur is groen, Theo rijdt graag in onze oude Fiat 127, Michelle houdt van appelstroop, Theo houdt van Sambal Oelek!

Meer weten over onze B&B? Neem een kijkje op de website of onze Facebook pagina!