Portugese Wijnen Proeven in Nederland

Portugese wijn: het is heerlijk, maar veel te lastig te krijgen in Nederland. Port vind je in iedere supermarkt, maar naar wijnen is het goed zoeken en vaak zonder succes. We zijn dan ook blij met die handvol ondernemers die de Portugese wijnen naar Nederland brengen. Nog veel leuker is het als ze ook nog proeverijen organiseren. Op zoek naar een mooie wijn voor de aanstaande feestdagen? Dan heb ik vandaag een goede tip voor je!

Een wijnwinkel met de naam Saudade. Dat past wel bij ons! Enig rondneuzen leerde ons dat deze winkel niet alleen port en wijn verkoopt, maar ook leuke evenementen organiseert. Zo staat bijvoorbeeld voor zondag 29 november een wijnproeverij op de agenda. Daar kun je zomaar binnenlopen, ergens tussen 12.00 en 17.00 uur. Ook is er een speciale portproeverij op 20 november. Maar je kunt bij Saudade ook alles leren over wijn tijdens een wijnopleiding.

Je vindt Saudade in Woerden. De winkel is op vrijdagen geopend van 11.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de feestdagen zijn er extra openingstijden, die je vindt op de website. Woerden te ver voor je? Er is natuurlijk ook een webwinkel waar je je Portugese flessen kunt aanschaffen.

De website (plus wijnwinkel) heet tegenwoordig Woerdens Wijnhuis. Zet hem in je favorieten, zodat je de agenda in de gaten kan houden!